Contact

Praktijk voor Essentiële Ontwikkeling

Berkheide 31
3069 KS Rotterdam

  +31 6 28 08 56 33
  info@mestdag.eu

Contactformulier

 • * velden zijn verplicht.


Beroepsvereniging, klachtenregeling en privacy

Deze beroepsvereniging bestaat sinds 1989 en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Antroposofisch psychosociaal hulpverleners zijn in de eerste plaats regulier geschoold op minimaal HBO-niveau en beschikken daarnaast over een antroposofische specialisatie. Ieder lid werkt volgens ons eigen BPHA beroepsprofiel. Onze beroepsvereniging bewaakt de kwaliteit van haar leden door selectie bij toetreding, intervisie, nascholing en visitatie. Leden moeten zich houden aan de gedragsregels van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk-BPSW en voldoen aan de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen in de Zorg

Klachtenregeling

Wanneer u ontevreden bent, stel ik het op prijs indien je dit met mij bespreekt. Dit kan juist verdiepend werken in de werkrelatie. Is dit lastig dan kan je een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Je kan het klachtenreglement opvragen bij ons secretariaat. Onze klachtenfunctionaris is mw. mr. G.A. Versteegh, jurist te Zutphen. Mevr. Versteegh is te bereiken op telefoonnummer 06-22103966 of per email via klachtenfunctionarisnvaz@xs4all.nl.

De klachtenfunctionaris zoekt samen met jou naar een oplossing van je klacht of probleem. Zij kan proberen te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Als je met hulp van de klachtenfunctionaris er niet uit komt, zal ik in een schriftelijke mededeling mijn reactie op de klacht aan jou laten weten.

Als je het met die mededeling niet eens bent, kan je een uitspraak vragen bij de geschilleninstantie Zorggeschil. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kan je vinden op de website van Stichting Zorggeschil.

Privacy

AGV verordening: wat leg ik vast en hoe ga ik om met uw gegevens?

Venez Découvrir et Goûter aux Richesses de votre Être INTRODUCTION À L’APPROCHE DIAMANT

Lees meer

Etude du livre ‘Cœur de Diamant 1’ de A.H. Almaas

Lees meer
Archief
 • Geertrui Mestdag

  Geertrui Mestdag

  ik realiseerde me dat lezen niet voldoende was...

  Lees meer
 • Nieuws & blog

  Nieuws & blog

  Dagelijks zetten we ons uiteen met situaties, mensen en dingen. We worden uitgedaagd of warm ontvangen...

  Lees meer
 • S. vd Maas S. vd Maas

  "Haar kracht is om snel tot de kern van de zaak te komen en daar op passende wijze, door middel van gesprek of lichaamswerk..."

 • Francoise Amez Francoise Amez

  "Rustige, aandachtige, aanwezig, lieve Geertrui. Wat kan zij mij bewust laten worden van de wijsheid van mijn lichaam"

 • Christien Wouters, Raphaelstichting Christien Wouters, Raphaelstichting

  "De volledigheid waarmee Geertrui alles oppakt, is bijzonder fijn te noemen."

 • L.G. Severt

  "Ik ervaar Geertrui als integer, helder en toegewijd. Zij kan iemand goed de ruimte geven."

 • K. Eckhart

  "Wat voor mij de sessies met Geertrui zo waardevol en waarachtig maken....."

 • Chris Elzinga Chris Elzinga

  "Geertrui is helder in haar analyses en kan mensen heel goed spiegelen in het proces wat ze doormaken."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.