Psycho-Sociale Hulpverlening

“In welke moeilijke situatie jij je ook mag bevinden, er is altijd de mogelijkheid dat jouw leven, en dat van jouw dierbaren, aan geluk en echtheid kunnen winnen”.

Misschien is het jou niet helder wat er onderweg precies is fout gegaan... Of andersom: er is een duidelijke oorzaak, zoals een tegenslag op gebied van werk, gezondheid, relatie, gezin. Een lastig stuk uit je verleden wat jou niet loslaat. Iets wat niet meer omkeerbaar is. In beide gevallen lijkt 'het echte leven' wat aan je voorbij te gaan. Je ervaart onvoldoende kracht en vertrouwen dat het goed gaat komen.

Dan is het tijd om gepaste ondersteuning te zoeken en in gesprek te gaan met iemand die jou helpt om weer in je kracht te gaan staan. Iemand die aandachtig luistert en de vraag onder de vraag kan horen. Die samen met jou onderzoekt wat voor jou werkelijk van belang is, zodat jij weer weet welke richting je uit wil. Iemand die jou iets aanreikt dat aansluit bij jouw manier van leven, zodat jij jouw unieke volgende stap kan zetten.

Dat betekent: mét de uitdaging waarvoor je staat jouw eigen antwoord vinden en zo jouw essentie ontwikkelen. Deze aanpak kan iets in je wakker maken waarvan je niet wist dat je het in je had. Je voelt je gaandeweg weer verbonden met een innerlijk weten. Je draagkracht wordt groter. Er komt ook weer ruimte voor levensplezier. Je ervaart respect voor je unieke ontwikkelingsweg en vertrouwen in je eigen pad. Je weet weer wat jou te doen staat.

In welke pijnlijke situatie jij je ook mag bevinden, er is altijd de mogelijkheid dat jouw leven, en dat van jouw dierbaren, aan geluk en echtheid kunnen winnen.

Venez Découvrir et Goûter aux Richesses de votre Être INTRODUCTION À L’APPROCHE DIAMANT

Lees meer

Etude du livre ‘Cœur de Diamant 1’ de A.H. Almaas

Lees meer
Archief
 • Contact

  Contact

  Wil je verder kennismaken? Vul dan ajb. hieronder je gegevens in. Deze worden uitsluitend gebruikt voor persoonlijk contact.

  Lees meer
 • Geertrui Mestdag

  Geertrui Mestdag

  ik realiseerde me dat lezen niet voldoende was...

  Lees meer
 • Nieuws & blog

  Nieuws & blog

  Dagelijks zetten we ons uiteen met situaties, mensen en dingen. We worden uitgedaagd of warm ontvangen...

  Lees meer
 • S. vd Maas S. vd Maas

  "Haar kracht is om snel tot de kern van de zaak te komen en daar op passende wijze, door middel van gesprek of lichaamswerk..."

 • Francoise Amez Francoise Amez

  "Rustige, aandachtige, aanwezig, lieve Geertrui. Wat kan zij mij bewust laten worden van de wijsheid van mijn lichaam"

 • Christien Wouters, Raphaelstichting Christien Wouters, Raphaelstichting

  "De volledigheid waarmee Geertrui alles oppakt, is bijzonder fijn te noemen."

 • L.G. Severt

  "Ik ervaar Geertrui als integer, helder en toegewijd. Zij kan iemand goed de ruimte geven."

 • K. Eckhart

  "Wat voor mij de sessies met Geertrui zo waardevol en waarachtig maken....."

 • Chris Elzinga Chris Elzinga

  "Geertrui is helder in haar analyses en kan mensen heel goed spiegelen in het proces wat ze doormaken."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.