Voor wie

Leeft in jou de vraag  naar dit ruimere perspectief, naar ‘waar het echt om gaat’ of naar een verdieping van het werk wat je nu reeds doet? Benieuwd welke capaciteiten en dimensies nog meer in je sluimeren? In mijn rol als leraar help ik jezelf in je huidige situatie open tegemoet te treden en te onderzoeken, waardoor een nieuwe dynamiek ontstaat. Je Essentie ont-wikkelt zich: sluiers lossen op en er komt meer helderheid over je ware natuur. Essentiële kwaliteiten die in jou leven, zoals bijvoorbeeld kracht, moed, mededogen en levensplezier, worden ontdaan van oude patronen en belemmerende aannames, zodat ze vrijer kunnen stromen.

Zo ervaar je meer van je wezenlijke, geestelijke kern. Hoe dat eruit ziet ligt niet bij voorbaat vast. Juist in de ruimte van ‘een open en aandachtig niet-weten’ kan het nieuwe zich organisch en op unieke wijze ontwikkelen: jouw essentiële ontwikkeling. Dit gaat doorgaans gepaard met een gevoel van grotere vervulling en authenticiteit in je leven. Dat kan echter niet als doel voorop gesteld worden, want dan streef je vanuit je oude aannames naar een bepaalde uitkomst…en zo werkt het juist niet. Dit betekent evenmin dat je geen uitdagingen of problemen meer tegenkomt in je leven, maar dat je doorgaans minder bent geïdentificeerd, en daardoor vrijer kan handelen, denken en voelen.

Venez Découvrir et Goûter aux Richesses de votre Être INTRODUCTION À L’APPROCHE DIAMANT

Lees meer

Etude du livre ‘Cœur de Diamant 1’ de A.H. Almaas

Lees meer
Archief
 • Contact

  Contact

  Wil je verder kennismaken? Vul dan ajb. hieronder je gegevens in. Deze worden uitsluitend gebruikt voor persoonlijk contact.

  Lees meer
 • Geertrui Mestdag

  Geertrui Mestdag

  ik realiseerde me dat lezen niet voldoende was...

  Lees meer
 • Nieuws & blog

  Nieuws & blog

  Dagelijks zetten we ons uiteen met situaties, mensen en dingen. We worden uitgedaagd of warm ontvangen...

  Lees meer
 • S. vd Maas S. vd Maas

  "Haar kracht is om snel tot de kern van de zaak te komen en daar op passende wijze, door middel van gesprek of lichaamswerk..."

 • Francoise Amez Francoise Amez

  "Rustige, aandachtige, aanwezig, lieve Geertrui. Wat kan zij mij bewust laten worden van de wijsheid van mijn lichaam"

 • Christien Wouters, Raphaelstichting Christien Wouters, Raphaelstichting

  "De volledigheid waarmee Geertrui alles oppakt, is bijzonder fijn te noemen."

 • L.G. Severt

  "Ik ervaar Geertrui als integer, helder en toegewijd. Zij kan iemand goed de ruimte geven."

 • K. Eckhart

  "Wat voor mij de sessies met Geertrui zo waardevol en waarachtig maken....."

 • Chris Elzinga Chris Elzinga

  "Geertrui is helder in haar analyses en kan mensen heel goed spiegelen in het proces wat ze doormaken."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.